lite glädje, lite stress, lite vår, och en liten tår

Ja de kan ju sammanfatta våran dag idag.
Vaknade imorse av den fina nyheten av att en liten prinsessa blivit född, ja morgonen spenderades med min lilla prinsessa och drömde mig tillbaka till våran första tid, våran första timme tillsammans, vilken glädje, helt otroligt att de nu snart gått ett år!:)
Sen början kroppen min tycka att huvudet mitt är lite stressad, kanske inte så konstigt med allt som är just nu, såden börjar allt säga ifrån så då är de bara att snällt lyssna och varva ner lite.
De är jar varit en alldeles ljuvlig dag ute, minus den kalla blåsten och solen som inte fanns riktigt på plats, men de droppade från taken, något så härligt! Kan de vara så att våren börjar komma sakta?:)
Nu sitter vi familjen och myser i soffan, Millie våran nudist varvar med att sitta och mysa med oss och att röja runt hemma, nu när mankan ta sig upp i soffan själv, ja då gör man lite som man vill:P
Tidigare ikväll var jag inte någon snäll mamma då jag råkade gå in i Millie så att hon flög in i sin barnmatstol och fick sig en härlig bula, ångest? OOOhhJA! Huvva, en liten tår från mig och några från henne men som gick över ganska så snabbt då hon fick lite ris att mumma på av sin pappa:P
Snart ska vi äta årets semla, ingen semla människa men karln min tycker ju om de så då köpte vi oss två så får se om jag får i mig min:P



Millie med sin fantastisk underbara gudmor!


Måndag och ny vecka

Veckorna går med rasande fart nu!
De är åter dags för jobbveckan, alltså 5nätter väntar. Plus att jag ska hinna med en utb. med jobbet.
Morgonen går i lugnets tecken, Millie stökar på med sitt och som vanligt så har hon mössan på huvudet, blir mer och mer en hiphop-tjej tror jag:P Eller så är de väl så roligt när man kan göra det själv:P
Nu ska vi få i oss lite frukost och sen tror jag lilldamen ska  sova lite då hon gjorde morgon lite innan 7, då brukar de inte gå att vänta till efter lunchen.
Sen ska vi iväg till lägenheten, har suttit och tittat ut tapeter i helgen, men måste ju få komma in i lägenheten för att se så att de skulle funka:)
Sen måste ju Melanio få komma dit och se vart vi ska flytta, för han har faktiskt inte sett lägenheten förutom på bild, jodå han litar då bra mycket på sin fru;)
Och sen bär de iväg på jobbet.


I början så var de otroligt jobbigt att gå på jobbet och man tänkte på hur de skulle gå för dom 2 hemma.
För de är ju jag som varit hemma med Millie sen hon föddes, jag som mest har nattat henne, tröstat henne när hon gjort illa sig eller bara är lite ledsen. Men nu är de mycket pappa, pappa ska trösta, nattningen spelar de ingen roll vem som gör. Men de är otroligt mycket pappa nu, där pappa är där ska Millie också vara, så härligt är de att se,
värmer mitt hjärta så mycket att se hur mycket dom älskar varandra, och vad mycket jag älskar dom♥

bildbevis på min skicklighet..haha


virka virka liten ruta

men jädrans vilket helvete!
Har ju fått för mig att börja virka, aldrig tidigare gjort de och brukar hålla mig långt ifrån sådant då jag är vänsterhänt... Men nu tyckte jag men varför inte börja virka, och varför inte göra mormorsrutor så jag kan göra en filt åt Millie... aja vet inte om jag är korkad eller vad men har nu suttit ca 1 timme för att lyckas göra min första ruta... ja ruta och ruta kan man väl inte precis kalla de, en cirkel, en konstig sådan.
Men min förstaträningsvärk på månader har jag iaf! De ni!
Och om de sitter i fingret de hör inte hit, för träningsvärk som träningsvärk! Å de är faktiskt i 3 fingrar.
Så nu funderar jag på om jag faktsikt inte är värd den sista chokladglassen i frysen?
Hahaha jaaa detta underhåller jag mig på en lördagskväll och om de fortsätter i denna takt ja då kommer jag sitta så här måååånga lördagskvällar!

Lördags mys

Sitter på golvet just nu och myser med Millie i bakgrunden går tvn på från kanal 7. Där de visar Whitney Houston begravning.
Nu börjar de, skulle bara komma in och säga hej, så hej hej!

& så var de helg

Sitter och myser i soffan med datorn och tittar på diverse sidor.
Varvar mellan att titta på inredning, så som tyger, lampor, möbler.. ja massor
med att titta på tårtor och presenter till MiMi, för snart vankas de ju 1års kalas!:)
Tårta har vi bestämt, men de där med presenten vet vi inte riktigt.
Hade bestämt oss men så blev vi lite tveksam om hon kanske ska få en lite mindre present och inte lika dyyr som vi tänkt, då de snart är dags för flytt och fröken behöver ju en hel del till sitt kommande rum och då känns som att jag lägger hellre lite mer på att få till rummet fint än en present och kanske inte tar sig till så mycket nu, då kan hon ju få den vid ett annat tillfälle.. Ja många funderingar i huvudet nu hehe...
Helgen går nog i ganska så lugnt tecken tror jag. Fint väder tror jag de inte heller blir, typiskt då jag jobbar nästa helg....
Men vi ska sätta oss ner iaf och titta igenom alla tapeter vi kan välja på och hoppas att vi kan komma in i lägenheten nästa vecka så vi kan bestämma oss riktigt.
Sen kanske jag börjar lite smått med att packa ner i flyttlådor, såna saker som vi inte använder så mycket.
Ja de närmar sig iaf:)
nej nu blir de sängen snart och lite korsords lösning.

De börjar ta sig

Har precis kommit hem efter ett arbetspass, men hade jour i natt så har ju iaf fått sovit lite.
Mamma kommer och hämtar Millie runt lunch så att jag får sova lite innan jag går på igen för natten då jag ska vara vaken.
Jag och Millie myser just nu i soffan och idag har jag kunnat fixa till henne lite i håret, de börjat att bli lite långt, sååkul hihi:)

hjärtedagen!

Ja så stor betydelse har denna dag inte för mig, eller ja tills mannen min kom hem med en vacker ros till mig, ja då blev jag alldeles till mig så hujedamig! De var 3e gången på 5 år som min man kom hem med blommor så då blir de lite så där eeeextra stort;P
Så då ställde jag till med att göra kladdkaka och innan avnjöt vi en härlig middag med fläskfile, potatisgratäng och en härlig sallad, Millie hon fick flygande Jacob och banan med grädde till efterrätt, fina grejer!;)
Så då har vi också firat hjärtedagen så som man ska.
Annars har jag och Millie njutit av en dag med min mor och Viktor- Millies kusin.
Sen var jag iväg och hämtade lite tapetprover, så nu sitter vi här och tittar och tänker på vad alla rum ska få för klädnad. För de blir ju ändå en del rum, 5st, 2 sovrum,köket, hallen och vardagsrummet. Men sååååå roligt:D:D
Så nu hålls de på att planeras in en Ikea-tripp och en hel del loppisrundor ska jag avklara dom kommande månaderna, och sen hoppas jag vi är på god väg att få vårat dröm hem:D
Nu ska jag surpla te innan sängen och korsord kallar!

AfterWork, boksläpp, feber

Ja de sammanfattar min helg ganska så gott. AW i fredags med Kristine och jag entrade dörrarna hemma efter midnatt. Hade de förskräckligt trevligt! Sen igår tog jag mig ner på stan för att följa med mamma på ett boksläpp, en väninna till mamma har släppt en diktsamling, trevligt och mysigt:) Mindre trevligt var när jag kom hemma så var Millie alldeles kokhet och som mest igår hade hon 39,2 i feber. Så till kvällen fick de bli en liten alvedon som jag tänkte skulle hjälpa henne så att hon kunde få sova lugnare, istället fick vi en dam som skulle leka fram till 23. Men sen har hon sovit fast ganska så oroligt.. Men vi låg iaf i sängen till 08, de är ju inte så ofta!
Nu har febern gått ner lite men håller sig på 38. Typiskt då de kommer vara fin fint väder ute, så förhoppningsvis går den ner lite till så vi kan ta en liten tur ute, för om något så får härlig friskluft en lite piggare.
Nu ska jag se om hon vill ha lite frukost och likaså jag medans pappsingen i hemmet får fortsätta sova:)

helgen på ingång

Ja här har vi sparkat igång morgonen klockan halv sju låg hela familjen och tittade på Despicable Me i sängen.
Älskling har nu åkt på jobbet och jag och Millie ska äta lite frukost.
Sen ska vi ta en sväng på stan med Erina, fika och mysa står på schemat:)
Sen ska jag hem och fixa iordning mig, håret ska färgas och naglarna målasoch lika så med de i mellan för ikväll ska jag gå på AfterWork med Kristine! Ska ju bli så roligt och gott!:D
Några glas vin och massor med surr.
Tror att denna fredag kommer att bli super bra!
Så nu måste vi ta och göra oss iordning, dumt att börja med att stressa..!

När mamma och pappa tittar bort för en sekund

När Melanio skulle diska så satt Millie brevid och tittade på så snällt, när han tittar bort en sekund så sitter hon i andra sekunden i diskhon överlycklig!

ELVA månader

Vårat lilla hjärtegryn har nu blivit 11 hela månader, 11 MÅNADER!
Att tänka tanken att hon snart är året gör mig alldeles varm, att hon funnits så länge hos oss nu.
Men sen blir jag ju så förundrad över hur tiden bara sprungit iväg.
Älska är ett väldigt starkt ord men när jag tänker på Millie så räcker de ändå inte till, hon betyder så otroligt mycket för mig och hennes pappa, att en dag utan henne så skulle mitt hjärta gå i bitar. Att man kan känna så för en liten människa, att någon kan komma in i ens liv och bara vända allt upp och ner, till många kaotiska dagar men till ett liv som fylls med en sån lycka, sån kärlek och en sån självklarhet.
Hon är våran kärlek och helt otroligt att vi kunnat skapa något så vackert!
Som vanligt händer det så otroligt mycket, från den lilla bebisen till en bestämd liten fröken, med en otroligt stark vilja och ett j*vlar anama som heter duga!
Så kommer lite punkter på vad som hänt denna månad:
♥Krypa är inget sätt att ta sig fram på längre för Millie, utan gå är de som gäller nu. Och OJ vad hon går och går och går! Finns inget stopp på fröken och snabbre blir de för var dag.
♥Sover gör hon på nätterna, men kommer alltid över till mamma och pappa på natten för att fortsätta sin skönhetssömn där.
♥Vad hon väger eller hur lång hon är vet vi inte. Men de är iaf storlek 74 som gäller på kläderna nu.
♥Dansa älskar hon att göra, musiksmaken då? Ja som sin far, RnB och hiphop.
♥Ordförrådet fylls allt mer på, ord som Hej, Tack, Där, Titta används flitigt nu.
♥Att ta sig ner från sängen och soffan gör hon galant nu och nu börjar hon även ta sig upp i (iaf) soffan själv.
♥ Förhoppnigsvis blir Millie tvåspråkig, och hon börjar nu förstå mycket på tagalog när Melanio pratar de med henne. Som tex hon vet vad näsa är på både svenska och tagalog.


Våran älskade Millie 

Min kära lilla blogg

Vad du nu blir lidande av mitt dåliga skrivande.
Men jag har gjort min första 5dagars vecka på jobbet, och hur de gick?
Jodå de gick alldeles utmärkt, och Millie hade de så bra med sin pappa dom 5 nätterna jag var borta.
Men nu är jag ledig och 9 hela nätter ska få spenderas i sängen brevid min 2 hjärtan.
Men nog kommer du få lida ett tag till kära blogg då dagarna är ganska så proppfyllda av saker.
Och dagarna kommer att bli ännu mer fyllda snart då en flytt till lite större står runt hörnet!:)
Jaaa äntligen har vi fått tag på en lägenhet, så våran etta är nu ute för försäljning.
Allt har gått så snabbt på bara 2 veckor nästan, så har mäklare varit hit och värderat, fotat, lagt ut annons och idag var de andra visningen och budgivningen är i full gång!
Förhoppningsvis så får vi flytta mitten av mars. En renoverad 3:a ska vi nu bosätta oss i.
Vi får ett eget sovrum, Millie ett eget, vilken lyx!:)
Känner mig så klar i denna etta nu. Har ju ändå bott här i snart 8 år!
Och mycket som har hänt sen studentlivet;)
Så nu är de verkligen dags att jag och min lilla familj flyttar till större och skapar nya minnen som en familj ♥

RSS 2.0