Dagens fynd

Här starade Millie sin dag redan 05.15, ja en aning tidigt, så pappan i hemmet fick snällt kliva upp med henne, jag fick fortsätta sova till 07 och vi byte då av:P Han fick återigen krypa ner under täcket till 09. Sen så klädde vi bara på oss och gick till min mormor och morfar på kesfil "tjesfil" frukost, så otroligt gott!
Efter en liten stund där så åkte jag med svägerska, brorsbarn och även kära lilla mor på loppis.
Jag är verkligen en loppis-människa, älskar allt gammalt och gärna med lite 50-tal i, ååå så underbart!
Och visst blev de en hel del fynd till nya hemmet.
Sen så sprang jag in på Jysk som ligger precis bredvid och där slog jag till och bokade en tvbänk och skänk till vardagsrummet, bara längtar tills de kommer nu!
Och gubben här hemma han baras nickar och håller med sin fru, visst är han underbar? ♥
Eller i dom flesta fallen iaf;)
Imorgon vankas de 1års kalas, blir ett alldeles perfekt avslut av veckan!

Några av dagens fynd, ett härligt kakfat och den underbara skärbrädan, bara äääälskar den och den gör verkligen sin plats i vårat "gamla" kök:)

Sen så blev de gardniner till köket, inte helt nöjd men får duga så länge till jag finner några hissgardiner tror jag!

Jag njuter

Nu har jag fullt upp med att njuta av att ha ett eget sovrum, vilken lyx liksom!
Så just nu ligger Millie och sussar gott i sin säng, maken tittar på skräckserie i vardagsrummet och jag ligger här och slappar i sängen:) Juvligt, eller hur?:)
Flytten gick iaf bra, förutom att Millie hade feber, första natten här hade hon starx över 40° stackarn....
Sen så försvann jag och jobbade 3 nätter, så M och M har haft de lite småkämpigt med mycket gråt i helgen, men tur är ju att hon har världens underbarste pappa så dom har ändå i eländet haft de väldigt mysigt och bra!
Nu är jag ledig i 9 dagar och Melanio i 7, så nu håller vi på att boa in oss, och de här kommer att bli så bra tror jag!
Nu ska jag sjunka ner ännu mer i sängen och titta på någon serie:)

Så här ser de just ut nu i sovrummet vårat, mycket återstår men en bit på vägen har vi iaf kommit:)

sakta sakta tar vi oss fram

Livet tar ibland lite oväntade vändningar.
Veckan har fyllts med massor med glädje och massor med sorg.
Vi tar oss saktasakta framåt medans jorden fortsätter att snurra i samma takt som vanligt.
Vi har haft ett jätte mysigt kalas för Millie i helgen, hennes farmor och faster har varit här och de har varit så skönt att få glädje och kärlek omkring sig och få se hur älskad Millie är och hur mycket hon älskar alla sina nära.
Men jag själv känner mig otroligt slut nu, känslomässigt.. Skulle behöva en dag för bara tårar, men då inte finns just nu en hel dag för de så får jag ta de pö.om.pö...
Så jag återkommer om ett tag.. för de lilla ork jag har, får gå till min familj.

Imorgon är de inte en vanlig dag

ett litet paket som ligger och väntar på Millie imorgonbitti

Våran lilla älskling sussar så gott i sängen sin utan en aning om vad för dag det är imorgon.
Jag sitter och drömmer tillbaka, ett år sedan så hade sömnen svårt att infinna sig, de var även den längsta dagen i mitt liv, all förväntan, all nervositet, längtan♥
Den 7 mars 2011 föddes Millie, den bästa dagen i mitt och min mans liv.
Nu har ett helt år gått, ett helt fantastiskt, kaotiskt, kärleksfullt, omvälvande, underbart år de har varit!
VI älskar dig Millie♥

Ge upp en dröm för att sedan skapa en annan

Idag har vi tagit en tur till våran kommande lägenhet, för att få titta hur de blev efter tapetseringen, så fint, ljust och härligt!:)
Så nu är de ca 1 vecka kvar innan de är dags för flytt, packning går de si-så-där med vet inte riktigt om jag kan packa något mer riktigt än.. Sen är de ju fröken som fyller år på onsdag:D
Så imorgon sticker vi till hennes mormor för att baka kakor till kalaset, chokladbollar, havreflarn, kolakakor och morotsmuffins:) Sen blir de kladdkaka, och tårtbak på fredag tror jag.
Millies födelsedag ska vi fira på djungelhuset innan jag ska jobba natt, de blir nog alldeles toppenbra tror jag!
På fredag kommer svärmor och svägerska och som vi längtar:)
Skulle ha försökt satt mig med fotoalbumet till Millie som jag tänkt ska vara klar till hennes kalas, får se då hur de går... Känner mig inte alls pysslig, kanske inte så konstigt då de pågår så mycket annat i huvudet:P
Får se om de blir de nu eller om jag ska fortsätta min jakt efter hyllremsor;)
note: upptäcker nu att jag har glömt att skriva om vad rubriken handlar om. Drömmen var ju att vi skulle kunna ha ett rejält furubord som skulle varit målat i vit och en kökssoffa i köket. Men har nu fått gett upp den drömmen då de inte får plats i vårat kök, efter vi mätt lite idag. Så nu har vi snöat in oss på att vi ska ha ett runt köksbord, och som jag letar nu!
Så hörs sen;)

en alldeles förträfflig lördag!

Startade dagen som vanligt varje lördag med en lång mys frukost med familjen.
Sedan åkte mor och jag en tur som var menat till Jysk för att jag skulle kolla lite vad dom hade för utförsäljning, kanske något fin fint till ny lägenheten.
Precis brevid Jysk ligger Pingstkyrkans loppis, jag är ett stort fan av loppis och lika så mamma så då slank vi in där och kom inte ut förens sisådär 1-1½h. Blev en del fynd, för hela 99kr, ja usch vilket rån;) En snabb sväng in på Jysk inte så mycket som locka..
Sen så har resten av dagen spenderats hos min mormor med hela familjen för att fira hennes juvliga 81år som hon fyllde idag!
Jag och min lilla familj stannade kvar på middag och fick en underbar portergryta med älgkött, mumma? OOOOooh ja!
Sen hem, och nu har jag avnjutit ett glas vin, trött är jag, de är som sömnmedel nästan;)
Imorgon är de nya äventyr och förhoppningsvis härligt väder på de:)

DOTT.

Millie är prickiga fröken, något virus som spökar på hennes kropp, för frisk och krya är hon ju i övrigt, men smittar gör hon inte så var inte orolig;)
Hoppas på att hon inte behöver se ut som en prickig korv på hennes ett års kalas..
Jag själv är virriga frun, alldeles för mycket i huvudet, jobb, hem, man, barn, inredningschoffs, semesteransökan, ekonomi, och denna eviga flytt, ja allt detta i enhelt fantastisk salig blandning i huvudet!
Man jag tycker de är härligt, lite tröttsamt ibland, speciellt när jag legat och drömt trådkorgar/ställningar inatt, ja hur vi på bästa sätt ska få till det i klädkammarna. Ja jädrans vad man kan vara effektiv i drömmarna, blir dock lite små krock då Millie vaknar på natten och vill ha sin mors fulla uppmärksamhet och mitt lilla huvud har de lite för svårt att slita sig ur drömmarna:P
Dagen har spenderats med att vara på sjukhuset för att konstatera att jag har en frisk dam med lite härliga prickar bara. Sen utmanade jag ödet och äta lunch själv med Millie i sjukhusets cafeteria, ska aldrig mera göra om de själv, speciellt när klockan är 12 och alla andra är hungrig.. Men vi klarade oss, Millie charmar alla gamla tanter och farbröder, dock lite mindre sin mor, sen tog hon ett race i korridorerna på sjukhuset, sedan var vi dyblöt av svett båda två och begav oss en sväng på stan, möte upp pappa och sen blev de lite shopping till Millie, som vanligt;)
Nu är vi hemma, ja ganska så trött är vi, men undra om jag skulle orka packa en kartong, har ju hunnit packa två.. ja sakta men säkert;)

RSS 2.0