Snart så

Idag har vi haft en jätte mysig dag hos några fina vänner från F-G. Bjöds på god adventsfika och barnen lekte så de stod härliga till. Så roligt att se nu när dom kryper i rad och hittar de ena efter de andra.
Dagen har gått i lugn takt, nja förutom promenaden till och från Sara och Sofia, för de blåser så de står härliga till ute.!
Men åter hemma så blev middags-fix fast de stod pappan i hemmet för, torsk med äggsås och Millie åt en stor portion, så mysigt nu att man kan laga mat som både vi och Millie kan äta, förutom att vi tar då undan till henne och sen kryddar vi våran lite mer:)

Sen måste jag nu notera i Millies utvecklings"bok" att nu har hon den senaste tiden blivit allt mer och mer duktig på att stå själv. Idag försökte hon sig till&med på att ta en steg fram, ja de gick väl inte riktigt, sa som skämt förut att hon ska gå på julafton, de kanske blir sant då;) Fast de kan ju lika gärna stanna av lite å, hon kanske är nöjd som de för de går ju med en himla fart nu när hon kryper:) Ja återstår att se!


Kommentarer
Postat av: Alina

Ha en fin kväll söta du! =)

2011-11-29 @ 18:18:23
URL: http://alinah.se
Postat av: Erina

Sötast i hela världen!! <3

2011-11-30 @ 02:32:10
Postat av: sanna

Hej tjejen!

Vad händer hos dig? :)



Kramar.

2011-11-30 @ 12:44:10
URL: http://sannaakarin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0