svensk sommar

Nu har vi kommit hem från stugan eller ja de gjorde vi ju i söndags men har haft en liten fröken som inte varit så nöjd nu i några dagar. Först blev de en omställning till att komma till stugan och inte få somna i sin säng och sen blev de en omställning att komma hem och sova i sin säng igen.
Men vi har verkligen haft underbara dagar där nere i stugan även fast inte vädret varit toppen så är de väl de som är den svenska sommaren så vi har njutit av våra dagar i lusthuset med massor med god mat!
De har hänt så otroligt mycket med Millie den senaste veckan så man har inte hängt med, nu snurras de fram och tillbaka från rygg till mage och viseverse, skrattet börjar komma men bara till mamma sin (lite smått malig:P) och igår upptäckte hon sina fötter att man själv kan ta på dom så nu ligger och och greppar dom hela tiden, underbara bebis!♥
Nu njuter vi av de underbara vädret som moder-natur givit oss i några dagar, imorgon hoppas vi på fin väder och då blir de nog bara av att njuta av det här ute på gården. Var ner till badhusparken idag och lunchade med några vänner/gamla klasskamrater och där blev fiskmåsarna väldigt intresserad av oss eller rättare sagt våran mat, så fick ju fly med Millie i famnen som låg och åt på flaskan. Så där vill jag nog inte sitta och ha någon picknick något mer.. säkrare nog här på våran gård;)
Vilken uppdatering men så blir de när man varit borta några dagar:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0