På språng

Lill hjärtat började för ungefär 2 veckor sedan tror jag med att åla, hon har inte riktigt tid med att "bara" göra de utan nu är de dags för alla fyra. Hon står nu i kryp-position men de är lite svårare att ta sig framåt. Men hon har tagit några små kryp framåt men för det mesta så flyger hon framåt eller åt sidorna. Men inte blir hon ledsen utan istället tar hon sig upp på alla fyra igen för att försöka igen, mammas och pappas kämpe♥
en lite suddig bild på Millie, inte så lätt att få ett skarpt kort på henne nu:)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Vilken duktig liten lillskrota ni har :D

2011-08-03 @ 19:16:27
URL: http://trytoreadmymind.blogspot.com
Postat av: Emelie

Fasen vilken smart idé! :) Det ska jag prova imorgon, tack för tipset! Lillys mage verkar fungera ypperligt, hon skiter mer än vad hon gjorde sista veckorna när jag endast ammade. Då kom det bara en gång i veckan men nu är det bajsblöjor minst varannan dag och olika konsistens. Det kan ju bara vara andra föräldrar som förstår fascinationen med barnbajs, haha ;)



Det kan nog stämma :) Själv har jag inte haft någon större aptit alls överhuvudtaget sen Lilly kom men jag har ätit för hennes skull. Jag fick näringsbrist i mjölken en gång när hon var väldigt liten och det var hemskt, så det har jag aktat mig för sen dess! Men det ska bli skönt att kunna äta mer som man vill igen och hålla igen på portionerna :)

2011-08-04 @ 21:26:05
URL: http://trytoreadmymind.blogspot.com
Postat av: Babydjungeln - Jeanette

xsf kommsd snabbt

2011-08-04 @ 21:36:28
URL: http://www.babydjungeln.se
Postat av: Sanna - mamma till Embla

ååh snart är det dags :) Embla ställer sig också i kryp position och gungar fram och tillbaka .. Ser för jäkla roligt ut :)

2011-08-05 @ 22:44:40
URL: http://mammatillembla.blogg.se/
Postat av: Kenza145

Hej, vad tycker du om min design? :)

2011-08-05 @ 23:32:03
URL: http://mspkenza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0