En ganska så sliten familj

De senaste veckorna har sömnen varit lite så och så här hemma och just nu är den inte alls någe avslappnande..
Millie vaknar och gallskriker, somnar efter en massor med bök för att sedan kanske vakna igen och stöka på någon timme. Imorse var vi alla 3 alldeles slut efter en mycket bökig natt... Millie låg och drog sig en bra stund också vilket hon annars aldrig gör när hon är vaken. Så just nu går vi på låg-energi. Jag försöker ladda batterierna till den kommande jobbveckan men brukar kunna piggna på lite bara av det:)
Dagen idag har spenderats på badet med en familj från föräldragruppen, mycket trevligt var de!
Millie har ingen ro alltså nu i att sitta still. Utan de ska gå gå gå hela tiden, och inte ska hon hålla i sig med båda händerna utan nu ska man bara hålla lite lätt i ena handen.
Här hemma har hon allt mer nu dom senaste dagarna släppt taget från möbler hon håller i för att ta något steg till nästa. Hon är duktig stumpan!:) De tar lite tid att lära sig gåtekniken, inte så konstig då hon bara är 9 månder och balansen inte fullt är där men skam den som ger sig;) Måste nog vara hennes motto!
Nu ska jag nog krypa ner i sängs och *hoppashoppashoppas* på en någorlunda bra natt, att de kanske bara räcker med att få komma över till mamma och pappa för att sedan somna om, de skulle vara något de!
Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0